Αυτό το ιστολόγιο χωρίζεται σε δυό περιόδους. Η πρώτη, καλοκαίρι 2007, διαβάζεται ανάποδα!! Από κάτω προς τα πάνω ή αν θέλετε χρονολογικά, καθώς οι νεώτερες
αναρτήσεις εκείνης της περιόδου σχετίζονταν με τις προηγούμενες.
Τα υπόλοιπα κανονικά !?! Άντε, να δούμε πού θα μας βγάλει...


Τρίτη, Απριλίου 29, 2008

Ναι!! (άντρες 2)





Μέχρι να βρούμε απαντήσεις στο προηγούμενο ερώτημα, ας θυμηθούμε γιατί οι άνδρες μετά ακόμη και τα 40 δείχνουν τόσο νέοι, σπιντάτοι και δημιουργικοί ως πανθομολογείται από το άλλο φύλο, το οποίο αντιθέτως στενάζει υπό το βάρος των δυσβάσταχτων υποχρεώσεων της καριέρας, του συζύγου και των τέκνων (τα δύο τελευταία υπονοούν το διαρκή αγώνα της γυναίκας για διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης, ανατροφή τέκνων, οριοθέτηση πολιτικής και στόχων της ως άνω επιχειρήσεως, αύξηση χρηματιστηριακής αξίας ταύτης, απόσβεση παγίων αποθεματικών, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και λοιπούς μάταιους -ούτως ειπείν "νεωτερισμούς" [πας άλλος χαρακτηρισμός δεκτός]:
Ο άντρας λοιπόν ασχολείται με τα τέκνα αυτού στον ελεύθερο χρόνο τους μυώντας τα στο ποδόσαφαιρο, μπάσκετ, αθλοπαιδιές και άλλες ευφάνταστες κατασκευές τύπου τοποθέτηση ρουκέτας στο ποδήλατο, πώς μετατρέπουμε μια σκάφη σε σκέητμπόαρντ, πώς βάζουμε φωτοκύτταρο στο καζανάκι για να μην το ξεχνάμε, πάμε για αετό, "έλα γιέ μου να σε σκίσω στο pro-evolution", "πώς αξιολογούμε τις γκόμενες", τί έκανε ο βάζελος και πώς τα "ρούφηξε" ο γαύρος και άλλα συναφή.
Η ποικίλη ενασχόληση και ανατροφοδότηση συνεχίζεται αενάως με μπαρότσαρκες και κεφενειο-συζητήσεις επί παντός επιστητού, με σημαίνουσα θεματολογία -εκτός του "υγιούς αθλητισμού" (= βλ. ανωτέρω)- το αυτοκίνητο, τις μηχανές, τις γκόμενες, το στρατό, τις πλάκες με φίλους και άλλες γενικά υγιείς ενασχολήσεις. Είναι δε σχεδόν βέβαιον ότι στην παρέα θα προστεθούν κάποια στιγμή οι αξιότιμοι κύριοι-κύριοι William (Grant), Johnny (Walker), Smirnoff, Jose (Quervo) και άλλοι επιφανείς -παγκοσμίως- συνδαιτημόναι, τη συνοδεία επιλέκτων καπνών από την παγκόσμια αγορά των κυρίων Philip (Morris), Holborn, MonteChristo, Partagas και άλλων.
Εάν συνυπολογίσει κανείς και τις άπειρες εξορμήσεις των φίλων στη φύση -must!!- όπου προσπαθούν να περάσουν τα τζιπ από φαράγγια και ρεματιές για τις οποίες δεν έχουν σχεδιαστεί, να οργώσουν χωράφια με δίτροχα μοντέλα χωματερών εργοστασίων όπως KTM και Husqvarna -αλλά και άλλων πιο ευγενών όπως Ducati, Harley&Davidson κ.λπ. που θα έκαναν τους σχεδιαστές τους να τρίζουν τα κοκαλά τους στην ιδέα του οργώματος- καταλαβαίνετε πως το παιχνίδι έχει κερδηθεί!!
Ο άνδρας παραμένει ένα παιδί που παίζει και στον ελεύθερο χρόνο του αλλά και στον επαγγελματικό του τομέα. Ο σύγχρονος κόσμος των επιχειρήσεων -για παράδειγμα- είναι ένα virtual game με συμμαχίες, χτυπήματα νίκες και ήττες.
Οι αθλοπαιδιές, το καφενείο, το μπαρ, οι πλάκες και οι εκδρομές απλά ομορφαίνουν τη ζωή του ακόμα περισσότερο και τον κρατούν φρέσκο και ζωντανό.
Οι σκέψεις αυτές κατατίθονται χαζεύοντας τα Paddock Gilrs από το τελευταίο MotoGp στο Estoril της Πορτογαλίας. Δεν είναι μόνο ο άρτος (αδρεναλίνη, excitement, αγωνία, νίκη, οπαδοποίηση) είναι και το θέαμα--->

Τα "Κορίτσια της Πίστας" είναι μια ευγενική χορηγία του επίσημου site των αγώνων (http://motogp.com/).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μέγας Λογοτέχνης
Για να βοηθήσω λίγο κι εγώ
http://www.motoblog.it/post/8141/motogp-al-mugello-paddock-girls