Αυτό το ιστολόγιο χωρίζεται σε δυό περιόδους. Η πρώτη, καλοκαίρι 2007, διαβάζεται ανάποδα!! Από κάτω προς τα πάνω ή αν θέλετε χρονολογικά, καθώς οι νεώτερες
αναρτήσεις εκείνης της περιόδου σχετίζονταν με τις προηγούμενες.
Τα υπόλοιπα κανονικά !?! Άντε, να δούμε πού θα μας βγάλει...


Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2009

Εκδήλωση : Μοτοσυκλέτα της χρονιάς!!

Μιά εκδήλωση που κρατά 22 συναπτά έτη. Διοργανώνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό ΜΟΤΟ και βραβεύονται μοτοσυκλέτες και αναβάτες που ψηφίζουν οι έλληνες αναγνώστες μοτοσυκλετιστές!!
Από πέρυσι πήρε τον τίτλο "Back to the Streets" και διοργανώνεται στο Enduro Park Loutraki.
Σαν συνέχεια των επιθυμιών μου που ανέφερα στο τέλος της προηγούμενης ανάρτησης (Καλά ολα αυτά, τί γίνεται στην περίπτωση που απλά θέλεις να ...? -ΑΡΚΑΣ) τα παιδιά του περιοδικού διοργανώνουν μια μεγάλη εκδήλωση και μας φέρνουν όλη την αφρόκρεμα των σύγχρονων μοτοσυκλετών για μια ολόκληρη μέρα στη διάθεσή μας να τις οδηγήσουμε στη γύρω περιοχή και να τις ευχαριστηθούμε.

Μετά την περσινή λυσσασμένη οδήγηση (BMW 1200 GS, KTM 990 Adventure, Ducati Multistrada 1100, Triumph Tiger 1050 και κάποιων άλλων που δεν θυμάμαι σήμερα -όταν βρω το κείμενο με τις εντυπώσεις από τα περσινά τεστ θα το επισυνάψω), νέα "λύσσα" κατέλαβε τον υπογραφόμενο μοτοσυκλετιστή!!!
Τί ΚΤΜ, τί Morini, τί Ducati, ό,τι προλάβαμε τα δοκιμάσαμε, μακάρι να είχαμε 24ωρα στη διάθεσή μας...
Ορίστε και η απόδειξη!!
Παναγία μου μοτερούκλες!! Ειδικά ο Morini 1200 σε V 87 μοιρών ούρλιαζε μέσα από το φιλτροκούτι!! Η δε ροπή του ήταν εξωπραγματική.

Το supersport/superbike ΚΤΜ RC8 έψηνε μπούτι δεξιά σε 5 λεπτά!!... και μετά χανόσουνα σκυφτός, ανάμεσα στα δέντρα και τα ανισοϋψή στροφιλίκια. Τα ντεσιμπέλ από τον κινητήρα και την εξάτμιση σε έκαναν να νομίζεις ότι κόλλησε το γκάζι στο κόκκινο!!

Αληθινές εμπειρίες, ξύπνιος ήμουνα!!

2 σχόλια:

Sandwichmaker είπε...

χαίρομαι ιδιαιτέρως που έκανες τις βόλτες σου ;p
μακάρι στον κάθε ένα μας να δίνονται ανάλογες ευκαιρίες να... εξασκεί τα... πάθη και τις αδυναμίες του (;p)

barbacool είπε...

@_fok_: thnx fok. the same applies to everyone... enjoy.