Αυτό το ιστολόγιο χωρίζεται σε δυό περιόδους. Η πρώτη, καλοκαίρι 2007, διαβάζεται ανάποδα!! Από κάτω προς τα πάνω ή αν θέλετε χρονολογικά, καθώς οι νεώτερες
αναρτήσεις εκείνης της περιόδου σχετίζονταν με τις προηγούμενες.
Τα υπόλοιπα κανονικά !?! Άντε, να δούμε πού θα μας βγάλει...


Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Στη χώρα του Marlboro!!

Ζούμε στην πιο άθλια χώρα του πλανήτη όχι εξαιτίας των πολιτικών, του κράτους, της φύσης ή ό,τι άλλο βάλετε στο νου σας. Μόνο εξαιτίας αυτού του άθλιου λαού που θέλει να λέγεται -αχ ρε Τζιμάκο- Νεοέλληνας (ναι και αυτού: http://www.youtube.com/watch?v=GfYDbw3Na_E&feature=related)!!

Σήμερα (25/06/2009) βγήκανε όλα τα λαμόγια οι αλήτες δημοσιογράφοι -αναφέρομαι στους γνωστούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης Σεμνινοπαπαδακομικρούτσικοευαγγελατοχατζηνικολαοαυτιάδες κ.λπ. αχρείους να μας "κατατρομάξουν" με την αναλγησία των κυβερνώντων που -άκουσον/άκουσον- τόλμησαν να βάλουν "χαράτσι" στα Μεγάλα Ι.Χ. που μόλις πριν δυό μήνες είχαν δώσει κίνητρα στους Νεοέλληνες να αγοράσουν!!
Τι λέτε ρε αλήτες που τρώτε με χρυσά κουτάλια και δημιουργείτε "ειδήσεις" ανάλογα με τα συμφέροντα της ανούσιας ζωής σας!!
Εμείς οι ίδιοι δεν τρέξαμε να αγοράσουμε λιμουζίνες των 25.000-35.000 ευρώ με την ευκαιρία της "έκπτωσης των 2.500 ευρώ" που μας "πουλήσατε" με ωραία λόγια πριν δυό μήνες, κόντρα στην επιβάρυνση του πλανήτη μόνο και μόνο για να "πουλήσουμε μούρη"? Εμείς δεν ψηφίσαμε αυτούς που τόλμησαν να κάψουν την Αρχαία Ολυμπία πριν δυό χρόνια και μας έλεγαν "δεν τρέχει τίποτα, θα φυτέψουμε τον Κρόνιο Λόφο με βόμβες πέυκων"? Εμείς οι ίδιοι δεν αγοράσαμε νέα διαμερίσματα με κλειστούς ημιυπαίθριους χώρους από εργολάβους που έχτιζαν παράνομα με την "έγκριση" του κράτους που το ίδιο βάζει τώρα πρόστιμα? Εμείς δεν έχουμε καταπατήσει κάθε σπιθαμή ακτογραμμής, κάθε ραχούλα και κάθε ρεματιά? Εμείς δεν κλεβουμε το κράτος και το διπλανό μας? Το κράτος που γουστάρουμε να έχουμε δεν κλέβει εμάς? Εμείς δε ζητάμε μια θέση στο δημόσιο για τα παιδιά μας για να μπούνε στις λίστες πληρωμών της Siemens?

Σιγά μη μασήσει ο Νεοέλληνας με 200-300-400 ευρώ επιπλέον φόρο για να κυκλοφορεί τη λιμουζίνα του όταν πούλησε τη ψυχή του στο διάβολο για να βρει 30.000 ευρώ να την αγοράσει!!
Και νομίζετε δεν ήξερε ο Νεοέλληνας ότι το κράτος έχει βγει από τα σπλάχνα του κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν? Δεν ήξερε ότι οι "βολευτές" μας θα έρχονταν δυό μήνες μετά να αυξήσουν το φόρο στη βενζίνη? Τσού ρε άσχετοι!! Το ήξερε!! Δικά του παιδιά είναι και οι "βολευτές". ΧΕΣΤΗΚΕ!! Το κομάτι του το έκανε και να πάνε να πνιγούνε όλοι...

Εδώ οι μάγκες στη Λήμνο κατέλαβαν το λιμάνι και ανάγκασαν ολόκληρο συνεργείο του ΣΔΟΕ να επιστρέψει με το ίδιο καράβι πίσω -αφού γιαούρτωσαν το περιπολικό που τους συνόδευε!!
Εδώ ο Πρόεδρος των βενζινοπωλών και πρατηριούχων δήλωσε on camera!!: "ο τομέας πώλησης υγρών καυσίμων είναι ένας ευαίσθητος τομέας που επηρεάζεται από την παραμικρή αύξηση των φόρων και άμεσα δημιουργεί συνθήκες υπερτιμολόγησης (σικ!!) και παράνομου κέρδους"!! Όμως τα λαμόγια δεν νοιάζονταν για τέτοιες δηλώσεις, ΤΟ Ειδησεογραφικό ΘΕΜΑ ήταν το ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ του Κράτους, σα δε ντρέπεται...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ MARLBORO ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Όποιος είναι μάγκας και έχει μεγαλύτερο πιστόλι επιβιώνει....

Και για να τελειώνουμε, όποιος συνεχίζει να καπνίζει κάνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα αφεντικά που θέλουν να κερδίσουν ακόμα και τα 5' λεπτά που διαρκεί ένα τσιγάρο και μια συζήτηση με το συνάδελφο δίπλα στο παράθυρο!!
Το τσιγάρο πέρα από τις παπαριές περί υγείας και της απάτης περί παθητικών καπνιστών κ.λπ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ που δεν ταιριάζει με την παγκοσμιοποιημένη και ανέραστη ζωή που μας έχουν προγραμματίσει να ζούμε...

Θα τελειώσω με το γνωστό κομάτι τωμ Pink Floyd "The Wall" (...all we are it's just another brick in the wall...)


ΚΑΛΗ ΖΩΗ... (χε χε)!!! έξω από τον τοίχο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: