Αυτό το ιστολόγιο χωρίζεται σε δυό περιόδους. Η πρώτη, καλοκαίρι 2007, διαβάζεται ανάποδα!! Από κάτω προς τα πάνω ή αν θέλετε χρονολογικά, καθώς οι νεώτερες
αναρτήσεις εκείνης της περιόδου σχετίζονταν με τις προηγούμενες.
Τα υπόλοιπα κανονικά !?! Άντε, να δούμε πού θα μας βγάλει...


Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2010

The ARCHIVE Experience

Από την ιστοσελίδα του Ticketpro.gr (βέβαια δεν θα βρείτε τη συγκεκριμένη ανάρτηση λόγω past event):Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου – Θέατρο Λυκαβηττού Badminton, Αθήνα

To 2009 οι Archive, των οποίων η σχέση με το ελληνικό κοινό είναι μακράν από τις μακροβιότερες και πιο ζεστές, ήρθαν για τρείς sold out συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Τότε είχαν θέσει “υπο τον ελεγχό τους” πάνω από 5000 Έλληνες μουσικόφιλους.
Αυτή τη φορά η κυριαρχία των Archive επεκτείνεται…
Πέρα από την πρωτεύουσα, την συμπρωτεύουσα και την 3η μεγαλύτερη πόλη, το σχήμα που τόσο αγαπήσαμε θα επισκευτεί για πρώτη φορά την Λάρισα και τη Κρήτη.
Το επιστέγασμα όμως τις περιοδείας αυτής, η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι τώρα από ξένο σχήμα, είναι η συναυλία της Αθήνας ή οποία μάλιστα θα μαγνητσοκοπηθεί για επερχόμενο live DVD!
Από το 2002 οπότε αρχίζει η σχέση των Archive με την Ελλάδα, αφού την χρονιά εκείνη εμφανίζονται σε ένα κατάμεστο «Φως», μέχρι σήμερα έχουμε υποδεχθεί τους Archive σε διάφορους συναυλιακούς χώρους. Το 2004 σε μία εξαιρετική συναυλία σε ένα γεμάτο Θέατρο Λυκαβηττού, το 2005 με 2 sold out εμφανίσεις, αυτή τη φορά στο Gagarin 205 στην Αθήνα και το Vilka Live Stage στην Θεσσαλονίκη, το 2006 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη και στο Fuzz και τελικά το 2009 οπου πραγματοποιούν ένα συναυλιακό hat-trick αφού κανούν sold out το Θέατρο Badminton στην Αθήνα, το Principal Club Theater στην Θεσσαλονίκη και την Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.
Συνολικά από την πρώτη τους εμφάνιση στην χώρα εκτιμάται ότι 19.000 άνθρωποι έχουν συμμετάσχει στην μυσταγωγία που λέγεται συναυλία των Archive.
Επιπλέον σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα προστείθονται και οι Client, το γυναικείο μινιμαλιστικό electro τρίο από την Μεγ. Βρετανία οι οποίες θα μας μαγέψουν με την ιδιαίτερα όμορφη εμφάνιση τους και την όμορφα ιδιαίτερη μουσική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: