Αυτό το ιστολόγιο χωρίζεται σε δυό περιόδους. Η πρώτη, καλοκαίρι 2007, διαβάζεται ανάποδα!! Από κάτω προς τα πάνω ή αν θέλετε χρονολογικά, καθώς οι νεώτερες
αναρτήσεις εκείνης της περιόδου σχετίζονταν με τις προηγούμενες.
Τα υπόλοιπα κανονικά !?! Άντε, να δούμε πού θα μας βγάλει...


Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2007

Και του χρόνου... MotoGP


Άντε και του χρόνου, νάμαστε καλά κ.λπ.-κ.λπ.
Ολοκληρώθηκε χθες το πρωτάθλημα MotoGP της σεζόν 2007!!!
Νοιώθω σα ν' άλλαξε ο χρόνος. Τον επόμενο Μάρτη - που θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα- θα έχουμε Πρωτοχρονιά. Είναι ό,τι πιο συναρπαστικό μπορεί να βιώσει κάποιος είτε ζωντανά είτε από την τηλεόραση.

Μπράβο σε όλους τους πρωταγωνιστές που δίνουν πάντα το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στον αγώνα, μπράβο στη διοργάνωση, την "τρέλλα" των θεατών, το υπέροχο πολύχρωμο τσίρκο που περιοδεύει οδικώς την Ευρώπη κάθε χρόνο και μας δίνει αφορμές για εξορμήσεις... τί να πρωτοπεί κανείς.

Μπράβο στον Casey που θριάμβευσε ολόκληρη τη σεζόν χωρίς πτώση!!, μπράβο στον Dany για το πείσμα του, μπράβο σε όλους για τον τσαμπουκά και την οδήγηση στα όρια.

Εύφημη μνεία στον Αθλητή και Άνθρωπο "γιατρό" που "έγραφε χρόνους" ακόμα και στον τελευταίο αγώνα με σπασμένο χέρι, αλλά και τον "capi-T-rex" Loris που πέρυσι έστιβε κυριολεκτικά τη χιλιάρα Ducati πετώντας προς τον τίτλο που του στέρησε το φοβερό ατύχημα που προξένησε ο Gibernau και τον ανάγκασε να τρέξει δύο αγώνες με τραυματισμένα πλευρά και πνεύμονες.
Και του χρόνου νάμαστε καλά να τους ξαναδούμε και να τους χαρούμε. Οι φίλοι/συνοδοιπόροι στο Brno, εμείς Mugello, του χρόνου Assen (?), Κων/πολη (?), ίδωμεν...

Οι Κυριακές μας δεν θα είναι ποτέ ίδιες!!

Να μην το ξεχάσω: Οι φωτογραφίες των "δικών μας παιδιών" είναι από το Photo Gallery του επίσημου site του MotoGP (http://www.motogp.com/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: