Αυτό το ιστολόγιο χωρίζεται σε δυό περιόδους. Η πρώτη, καλοκαίρι 2007, διαβάζεται ανάποδα!! Από κάτω προς τα πάνω ή αν θέλετε χρονολογικά, καθώς οι νεώτερες
αναρτήσεις εκείνης της περιόδου σχετίζονταν με τις προηγούμενες.
Τα υπόλοιπα κανονικά !?! Άντε, να δούμε πού θα μας βγάλει...


Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

Οι καταραμένοι "Tiger Lillies" Freaks!!

The Tiger Lillies
Καταραμένοι, ανατρεπτικοί, αντικομφορμιστές, αναρχικοί, στηλιτεύουν την κοινωνία και τον καθωσπρεπισμό μέσα από θέματα όπως ζωοφιλία, βλασφημία, πορνεία, "μαύρη" θρησκόληπτη αμαρτία κ.ά.
Μέσα από μια μπρεχτικού τύπου μουσική παράσταση καταπιάνονται με διαχρονικά θέματα εναλλάσσοντας οπερική μουσική αλλά και παραλλαγή σύγχρονων τραγουδιών. Δε φείδονται βωμολοχειών στο στίχο τους.
Η τελευταία τους θεματική παράστση "The Tiger Lillies Freak Show" (1η παγκόσμια, 13/01/09 στην Αθήνα) είχε ως θέμα τα κοινωνικά απόβλητα, ή αλλιώς τα "φρυκιά" του πλανόδιου τσίρκου.
Στην πραγματικότητα μιλούσαν για τους περιθωριακούς και την αληθινή τους καρδιά και αισθήματα σε σχέση με τον αλύγιστο, σκληρό και άμεπτο, καθωσπρέπει αστό που δεν συγκινείται με τίποτα....
Αποκάλυψη, πραγματική!!

Παραθέτω το επίκαιρο (για εμάς) Start a Fire από τον galoween στο youtube. Έχει βάλει και τα lyrics (δεξιά στο 'more info')

Δεν υπάρχουν σχόλια: