Αυτό το ιστολόγιο χωρίζεται σε δυό περιόδους. Η πρώτη, καλοκαίρι 2007, διαβάζεται ανάποδα!! Από κάτω προς τα πάνω ή αν θέλετε χρονολογικά, καθώς οι νεώτερες
αναρτήσεις εκείνης της περιόδου σχετίζονταν με τις προηγούμενες.
Τα υπόλοιπα κανονικά !?! Άντε, να δούμε πού θα μας βγάλει...


Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2009

Αναδρομές

Απόψε κάνω αναδρομές!!
Πίσω στον Οκτώβρη 2008.
Υπήρχε μια τρελλή κινητικότητα εκείνες τις μέρες. Το φθινόπωρο είχε κάνει για τα καλά την εμφάνισή του και ο κόσμος αρνιόταν να κλειστεί ακόμα μέσα. Τα χειμερινά bars και clubs έκαναν τα εναρκτήρια πάρτυ τους και ο Δήμος Αθηναίων στο Γκάζι γέμιζε τις μέρες με εκδηλώσεις για να βρίσκει ο κόσμος προφάσεις να μαζέυεται.
7-12 Οκτώβρη διοργανώθηκε η Athens Fashion Week. Μιλάμε για τρελά happenings εκείνες τις μέρες.

Την Πέμπτη πάω για μπύρες εκεί με την Ξένια. Χαζεύουμε, περιμένουμε και τελικά, βλέπουμε μια επίδειξη με street skatεers και hip-hopers. Το clue της βραδιάς, ο Stero Mike. Έρχεται και ο Διαμαντής και την κάνουμε για το opening party (2nd day) του BIOS. Τρελή διαδήλωση κόσμου στην Πειραιώς μέχρι τα ξημερώματα... Trance - pure electronic στο υπόγειο, ζέστη, ταξίδι μακρινό. Έξω μπύρες, υγρασία με κρύο αρκετό. Πετάγομαι (δις) με τη μηχανή στου Ρέντη!!

Την επομένη ξανά στο Γκάζι με τη Σέβη. Μπύρες, μια τρελή επίδειξη και μετά το... χάος!! Μιλάμε πάθαμε. Ο κόσμος -οι καθωσπρέπει φασιονβικτιμάδες- έφυγαν και 25 τρελοί περίμεναν γύρω από τεχνικούς που μάζευαν καλώδια να συνεχιστούν τα happenings γιατί στο πρόγραμμα έλεγε ότι θα ακολουθούσε συναυλία με τους "The Callas". Κάτσαμε στο κρύο και περιμέναμε. Στο τέλος βγήκαν δυό τρελοί ντυμένοι Supermen και ο ένας βάραγε μια λιλιπούτεια ντραμς και ο άλλος γρατσούναγε μια ηλεκτρική κιθάρα. Με ένα καθαρά punk-meta punk ήχο και στήσιμο -ακίνητοι/ανέκφραστοι οι τύποι "δεν υπήρχαν"!! Ο "ντραμερ" να "στάζει" σάλια και μπύρες και να σπάει μπαγκέτες, ο κιθαρίστας αλλού και 4-5 γυμνές γκόμενες στυλ Μέρυλιν Μονρόε (50'ς) τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο-μπικίνι να τραγουδάνε/φυσάνε φλογέρες/χτυπάνε τύμπανα!! Κι όλα αυτά τη συνοδεία ενός διαβολεμένα κρύου αέρα... Τέλεια!!!!!

Βάλτε "The Callas" στο Youtube, θα βρείτε πολύ υλικό, χε χε!!
Πάρτε και τη σελίδα τους στο Myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=45075814

Δεν υπάρχουν σχόλια: